FBT Showtuin in Lisse

Home / De leukste Dagje Uit tips / Winkelen / (H)eerlijke streekproducten / Bloembollen Showtuin van FBT Tuinbouw in Lisse

 

Genieten van vele kleurrijke bloemen doe je bij de dahlia showtuin van FBT. In de zomer van 2021 is deze grote showtuin te vinden bij The Tulip Barn in Hillegom. De showtuin is vanaf 10 augustus t/m 17 oktober, elke dag te bezoeken tussen 10:00 uur en 18:00 uur. Vanaf 27 augustus is ook de gezellige bloemenkas van The Tulip Barn geopend voor een hapje en een drankje.

Dahlia showtuin met 400 soorten

De FBT dahlia showtuin is elke zomer de plek om te genieten van de kleurrijke en veelzijdige dahlia zomerbloemen. De showtuin heeft maar liefst meer dan 400 verschillende soorten dahlia’s. In 2021 heeft FBT de krachten gebundeld met The Tulip Barn in Hillegom. Zo kan je in de weekenden naast het bewonderen van de bloemen ook genieten van de horeca van The Tulip Barn. Uiteraard kan je er ook terecht voor het kopen van de nieuwe oogst tulpenbollen.

Adres FBT showtuin

  • De FBT showtuin is te vinden bij The Tulip Barn | 3e Loosterweg 130 in Hillegom
  • De showtuin ligt ook aan de populaire fietsroute: Bollenstreek Bloemenroute

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page