Helikoptervlucht boven de Bollenstreek in april 2018 (met korting)

Home / Zien & doen in de Bollenstreek / Vliegen boven de Bloemenvelden / Helikoptervlucht boven de Bollenstreek in april 2018 (met korting)

 

This post is also available in: English Deutsch Français Español

Wil je de bloeiende bloemenvelden rondom Keukenhof bewonderen vanaf een unieke locatie? Boek dan nu je helikoptervlucht met extra voordeel!

Gedurende vijf zaterdagen in het voorjaar is het namelijk mogelijk om een onvergetelijke helikoptervlucht te maken boven de Bollenstreek. Het vliegen in een helikopter is natuurlijk al een een hele ervaring maar boven de kleurrijke bloemenvelden is het helemaal bijzonder. Boven de Bollenstreek heb je ook een mooi zicht op de kuststrook van Noordwijk en het mooie duingebied.

Rondvluchten Keukenhof en de bloemenvelden

De bloeiende bloemenvelden trekken elk jaar miljoenen bezoekers. Vanuit de lucht zijn de bloemenvelden goed te zien. De helikopter start elke zaterdag vanaf een andere locatie in de buurt van bloemenpark Keukenhof. Zo is je helikoptervlucht ook goed te combineren met een bezoekje aan Bloemenpark Keukenhof of een fietsroute langs de bloemenvelden.

Er zijn een beperkt aantal vluchten per zaterdag. Reserveer dus snel je rondvlucht.

De zaterdagen waarop rondvluchten mogelijk zijn: 

  • 21 april (bloemencorso bollenstreek)
  • 28 april

Helikopter rondvlucht Keukenhof

Prijzen helikoptervlucht

Je helikopteravontuur is verrassend betaalbaar en als bezoeker van Bollenstreek.nl krijg je zelfs extra voordeel! We geven namelijk een aantrekkelijke korting. Je kan kiezen uit een vlucht van 10 of 15 minuten. Hieronder staan de prijzen en de korting die je krijgt. Voor de korting is het belangrijk dat je de kortingscode Bollenstrk ingevoerd tijdens je reservering.

Tijdsduur
Normale prijs/ Bollenstreek.nl prijs

10 minuten
€ 95,00 / € 87,50

15 minuten
€ 139,00 / € 129,00

 

Je krijgt de voordelige tarieven heel eenvoudig door de onderstaande kortingscode toe te voegen aan je boeking. (De tarieven zijn exclusief € 5,00 boekingskosten)

De kortingscode voor 2018 is: Bollenstrk

 

Reserveren van de helikoptervlucht

Ben je klaar voor je helikopteravontuur. Reserveer dan snel je vlucht op de speciale actiepagina van Helivliegen.

Boek nu je helikoptervlucht boven de bloemenvelden met korting. Gebruik kortingscode: Bollenstrk

 
Share this page