duinrell

Home / Zien & doen in de Bollenstreek / Attracties in de Bollenstreek en omgeving / Attractiepark Duinrell – korting, openingstijden, prijzen en parkeren

 

Attractiepark Duinrell is het leukste pretpark in de Randstad. Met ruim 40 attracties voor jong en oud heb je gegarandeerd een spetterende dag. Eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of meteen in familieachtbaan Dragonfly? Daarna actief rodelen in de Rodelbaan, glijden van de Niagara Superroetsj en zwieren en zwaaien in zweefmolen Aqua Swing. Stoere waaghalzen proberen iedereen over te halen voor een adembenemende duikvlucht in achtbaan Falcon, terwijl de kleine bezoekers zich vermaken bij de Kwakus Kwebbel Show in Wonderland of zelf lekker klimmen en klauteren in de binnen- en buitenspeeltuin. En dan is er ook nog het grootste tropische zwemparadijs in Nederland Tikibad. Kortom er is altijd wat te doen.

Bestel je tickets online bij Duinrell en krijg een korting tot € 6,00 per kaartje

ATTRACTIES IN DUINRELL

duinrell

Het attractiepark heeft de laatste jaren veel nieuwe attracties geopend. Spectaculaire achtbanen als de Falcon en de Dragonfly zorgen voor de nodige adrenaline. Maar ook klassiekers zoals de zweefmolen, de kikkerachterbaan en de rodelbaan horen natuurlijk bij een bezoekje aan Duinrell. Voor kleine kinderen is er ook genoeg te beleven. De ballenzee, de Carrousel en natuurlijk het Kikkerrad zorgen dat zelfs de kleinste kinderen een dagje Duinrell niet snel zullen vergeten.

Shows op Duinrell

Naast de leuke attracties zijn er ook dagelijks twee shows te bekijken. De Kwakus Kwebbel Show en de Play Kwek Show zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht.

TROPISCH ZWEMBAD TIKIBAD

Op het terrein van het attractiepark staat ook het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux, Het Tikibad. Glij van een van de zestien unieke glijbanen zoals de snelle Tyfoon of de relax in de Lazy River. Jong en Oud hebben plezier in de glijbanen en waterattracties van dit mooie zwemparadijs.

Maak je dag compleet en beleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux! Er zijn glijbanen voor stoere waaghalzen en voor de hele familie.

Waterpark voor kinderen

Nieuw in het Tikibad is het overdekte kids waterpark Playa! Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel waterspeelplezier.

Meer over het Tikibad

OPENINGSTIJDEN DUINRELL & TIKIBAD

Tijdens je bezoek aan het Tikibad heb je gratis toegang tot de geopende attracties.

Het Tikibad is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Bekijk hieronder de openingstijden van het attractiepark.

14 mei t/m 6 juli 2018
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag en zondag 10.00 – 18.00
7 juli t/m 2 september 2018
Dagelijks 10.00 – 18.00
3 september t/m 16 september 2018
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag en zondag 10.00 – 18.00
17 september t/m 12 oktober 2018
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 16.00
Zaterdag en zondag 10.00 – 17.00
22 en 23 september (Tina Festival) 09.00 – 19.00
13 oktober t/m 19 oktober 2018 10.00 – 17.00
20 oktober t/m 28 oktober 2018 10.00 – 18.00
29 oktober t/m 1 november 2018 11.00 – 16.00

ENTREEPRIJZEN & KORTING

Bij het kopen van een kaartje voor Duinrell moet je kiezen of en hoe lang je naar het Tikibad wil gaan. Je kan dus kiezen voor een ticket zonder Tikibad maar ook voor 2 uur, 3 uur of onbeperkt toegang tot het zwemparadijs.

Korting Duinrell kaartje

Voordelig een dagje naar Duinrell kan door je kaartje online bij Duinrell te kopen en direct een datum te kiezen. Door een specifieke dag te kiezen kan je maar liefst € 6,- korting krijgen op je ticket. Een kortingskaartje voor Duinrell koop je hier.Zo wordt je dagje Duinrell natuurlijk nog leuker!

Koop je ticket online met korting

Alleen Tikibad kaartje

Wil je alleen gebruik maken van het Tikibad en niet naar het attractiepark dan kan je een kaartje kopen dat geldig is vanaf 16:00 uur. Een Tikibad entreekaartje is er al vanaf € 17,50. Koop hier je kaartje direct bij Duinrell.

PARKEREN BIJ DUINRELL

Met de auto

Navigeer naar het adres Duinrell 1 in Wassenaar. Je kan betaald parkeren op het parkeerterrein. Een parkeerpunt kost € 9,00 en is te verkrijgen bij de kassa.

Met het openbaar vervoer

Duinrell is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De volgende buslijnen stoppen in de buurt: Buslijn 90, 44, 43, 444. Check de meest actuele reisinformatie op 9292

OVERNACHTEN BIJ DUINRELL

Wil je langer genieten van alle attracties en het Tikibad bij Duinrell? Boek dan eens een verblijf op het leuke Duinrell vakantiepark.

ADRES DUINRELL

Koop nu online je tickets met korting
 
Share this page