Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas intocht Lisse

12 november 2022 13:00 16:00

Sinterklaasintocht Lisse

Sinterklaas en zijn Pieten komen ook dit jaar uiteraard weer naar Lisse. Gelukkig kan Sinterklaas op 12 november weer op de traditionele manier naar Nederland komen. Lees hieronder alles over de Sinterklaasintocht in Lisse.

Aankomst in Lisse

Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan in Lisse! Verwacht wordt dat Sinterklaas rond 13:15 zal aankomen samen met zijn pieten bij de brug over de Ringvaart (Kanaalstraat). Kom op tijd, want dit jaar zijn Sint en de pieten zeker niet te laat. In verband met corona zal er geen uitgebreid ontvangst van Sint plaatsvinden bij de brug. Na aankomst zullen Sint en zijn pieten vertrekken richting het Dorpshart. 

Route en programma van Sinterklaas:

De route loopt over de Kanaalstraat richting Dorpshart Lisse, waar Sinterklaas tussen 14:00 uur en 14:15 uur verwacht wordt op het balkon (plein Kapelstraat / Kanaalstraat). Na afloop van de balkonscene rijdt Sinterklaas in zijn koets naar ’t Vierkant. Na een korte stop maakt sint zijn ronde af en sluit hij de dag af in de bibliotheek Lisse. 

Na een korte stop maakt sint zijn ronde af en sluit hij de dag af op een centrale plaats in het Dorpshart (zie nadere berichtgeving). Hier kunnen alle kinderen sint gedag zeggen, een tekening geven of een foto maken. In verband met corona worden de foto’s op afstand gemaakt en is het niet mogelijk voor de kinderen om bij sint op schoot te zitten..

Sinterklaas ziet graag alle kinderen uit Lisse op zaterdag 12 november!

Sinterklaas tip

Breng de Sinterklaassfeer in huis. Bekijk tips en ideeën op het gebied van Sinterklaas knutselen

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
12 november 2022
Tijd:
13:00 – 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Heereweg 219
Lisse, Zuid Holland 2161BG Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page