Home / Keukenhof Bloembollenmarkt in Lisse

 
Meld je aan voor de gratis maandelijkse Uitagenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Keukenhof Bloembollenmarkt in Lisse

6 oktober 2017 - 10:00 - 16:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 7 oktober 2017 at 10:00am

Gratis
bloembollenmarkt Keukenhof 2017

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober vindt de Keukenhof Bloembollenmarkt plaats. Tientallen kwekers die zich gespecialiseerd hebben op het kweken van niet alledaagse soorten bolgewassen, bieden hun producten aan. De kleur van het voorjaar maakt plaats voor een markt waar zij hun bloembollen tonen.

Wie in zijn eigen tuin bollen wil planten en op zoek is naar unieke bolgewassen kan terecht op de Keukenhof Bloembollenmarkt.
De Bloembollenmarkt is geopend op 6 en 7 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. De Keukenhof tuinmannen verzorgen plantdemonstraties. De bezoeker ontvangt nuttige tips en adviezen.

De Keukenhof Bloembollenmarkt is een begrip voor een ieder die geïnteresseerd is in bloembollen en tuinieren. Een uitzonderlijk groot aanbod van bloembollen, waaronder vele exclusieve soorten, worden aangeboden door kwekers. Men ontvangt zo uit de eerste hand informatie over het planten en verzorgen van de verschillende soorten bollen. Specialisten vertellen hoe u thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn. De bloembollenmarkt is niet alleen dé markt voor de liefhebber van de bijzondere bolbloemen, ook is er aandacht besteed voor het educatieve aspect. In de komende maanden worden er in Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen geplant.

Tijdens de bloembollenmarkt wordt het mozaïek in bollen gepresenteerd voor het Keukenhof thema van 2018. Het thema voor volgend seizoen is Romantiek.

Keukenhof is geopend van 22 maart t/m 13 mei 2018.

 

Gegevens

Datum:
6 oktober 2017
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Keukenhof
Stationsweg 166A
Lisse, Zuid Holland 2161 AM Nederland
+ Google Maps
Website:
https://bollenstreek.nl/keukenhof/
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page