Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstloop Voorhout

9 december - 03:57

Kerstloop Voohout

De eerste echte kerstloop van voorhout en jij kan er bij zijn! 

De kerstloop is voor jong en oud, voor fit en nog niet zo fit. Er zijn verschillende afstanden te lopen en te rennen. Hierdoor is er voor iedereen een afstand en is dit voor beginners maar ook voor gevorderde lopers een uitdaging op eigen niveau. De route is ook met een rolstoel, kinderwagen, step of driewieler goed te doen want de route is geasfalteerd en betegelt.

Thema kerst:

De kerstloop is pas een echte kerstloop als iedereen in het kerstthema mee komt doen. Heb je een mooie kersttrui, kerstmuts of iets met lichtjes doe deze dan zeker aan en draag bij aan de gezellige sfeer. Vergeet ook niet je goede hardloop of wandelschoenen aan te doen, deze zijn zeer belangrijk voor het wandelcomfort. Geen kerstkleding, geen probleem je kan ook een kerstmuts kopen via het inschrijfformulier en je bent klaar voor de start!
De 2 wandelafstanden

De wandelafstanden zijn te vergelijken met de avond vierdaagse. Lekker met z’n alle wandelen door het mooie park in het dorp. Kinderen lopen naast of zitten in de kinderwagen en stepjes en driewielers mogen zeker meegenomen worden. Op de route staan een aantal extra leuke uitdagingen speciaal voor de kinderen. Neem al je vrienden mee, buren, opa’s en oma’s iedereen is welkom. Je bent natuurlijk ook welkom om aan te moedigen. We lopen in een ronde waardoor de lopers meerdere keren voorbij zullen komen, ideaal voor de de mensen die aanmoedigen! De afstanden zijn 3,3 km en 5,5 km.

De 4 hardloopafstanden:

Voor de echte sportievelingen hebben we de hardloopafstanden, beginnend met de kidsrun van iets meer dan 1 kilometer. Wie legt de snelste tijd af? Voor de meer ervaren lopers zijn er nog langere afstanden te lopen namelijk de 3,3 km  de 5,5 km en de 10 kilometer! Welke afstand durf jij aan? Er zal geen tijdregistratie aanwezig zijn, om dit bij te houden raden we aan een eigen horloge met stopwatch mee te nemen.

Prijzen:

En natuurlijk hebben we wat mooie prijzen die te winnen zijn met alle afstanden dit is mogelijk gemaakt door onze vele sponsoren. Iedere deelnemer krijgt sowieso een kleinigheidje van 1 van onze sponsoren. Kijk onderaan de pagina welke sponsoren allemaal mee doen!

Data, tijden en kosten:

De kerstloop is op 16 december tussen 10:00 en 14:00 uur, de exacte tijden en de laatste informatie van wanneer welke loop gaat starten krijg je 2 dagen van te voren via de e-mail opgestuurd. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers.

Deelname kosten zijn €4 per persoon vanaf 4 jaar en ouder.

Voor €1 kan er een kerstmuts gekocht worden welke dan klaar ligt bij de start.

(kerstmutsen hebben een beperkte voorraad, op=op)

Inschrijfgeld graag contant meenemen naar de loop.

Je kan ook mee doen aan 1 loop en 1 wandel afstand, in dat geval 2 vakjes aanvinken.

Graag dit evenement delen naar iedereen waarvan jij vind dat hij/zij mee moet doen!

Locatie:

De locatie is het park aan de Componistenlaan bij het Vivaldipark. De start zal zijn bij de witte brug naast het vlot in het midden in het park. Het verzamelpunt voor de start en na de finish is hier vlak bij. Er is in de omgeving voldoende parkeergelegenheid maar kom bij voorkeur met de fiets of lopend. Er is op de locatie geen toilet of kleedruimte aanwezig. Kom daarom goed voorbereid aan bij de start.

Risico:

Iedere deelnemer loopt op eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Tijdens het evenement is er EHBO aanwezig.
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Zee en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 

Gegevens

Datum:
9 december 2022
Tijd:
03:57
Evenement Categorieën:
,

Organisator
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page