Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Helikoptervlucht boven de bloemenvelden

8 april 10:00 9 april 17:00

Helikoptervlucht Keukenhof
Vlieg in april mee met de helikopter boven de bloemenvelden bij Keukenhof

In april 2023 is het weer mogelijk om een helikoptervlucht te maken boven de tulpenvelden bij bloemenpark Keukenhof. Geniet van het unieke uitzicht over de Bollenstreek. Er zijn slechts 7 vliegdagen in 2023 waarbij 8 en 9 april het eerste vliegweekend van het seizoen is en 29 april de laatste vliegdag.

De helikoptervluchten op zaterdag 8 april zijn helaas uitverkocht. Voor zondag 9 april (eerste paasdag) zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Prijs helikoptervlucht

Duur van de helikoptervluchtPrijs
10 minuten rondvlucht€ 159,00Koop ticket
15 minuten rondvlucht€ 235,00Koop ticket
30 minuten VIP rondvlucht€ 1512,00Volgeboekt

Beschikbaarheid helikoptervlucht

De helikoptervluchten zijn elk voorjaar erg populair bij (internationale) bezoekers. We raden dan ook aan om je helikoptervlucht op tijd te boeken. Zo ben je zeker dat je de rondvlucht boven de bloemenvelden kan doen. Hieronder kan je zien of de rondvlucht nog beschikbaar is en direct je vlucht boeken.

Locatie helikopter

De helikopter start elk weekend vanaf een andere locatie. Elke locatie is dicht bij bloemenpark Keukenhof en heeft gratis parkeermogelijkheden. De exacte locatie van de helikopter wordt een week voor de rondvlucht via e-mail bekend gemaakt.

€159,00 vanaf prijs

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Stationsweg 166A
Lisse, Zuid Holland 2161 AM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page