Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cirque des Dunes in Noordwijk

6 augustus 18:30 23:00

Cirque des Dunes +vuurwerkshow 2018

Kom op zaterdag 16 juli en 6 augustus genieten op de boulevard van Noordwijk aan Zee. Geniet van de diverse acts waarbij je bij Cirque du Soleil waant. En om later op de avond de spectaculaire lasershow in Noordwijk.

Meerdere spectaculaire acts zullen op zaterdag 16 juli en zaterdag 6 augustus vanaf 18.30 uur hun opwachting maken voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk aan Zee. Het programma biedt entertainment voor een groot publiek, voor zowel jong als oud. Van vuur-acts, diverse acts in de lucht, een acrobatische paal-act tot een aantal hele bijzondere mobiele acts en nog veel meer. De “buiten-theater” professionals komen vanuit heel Europa naar Noordwijk aan Zee.​

Voorafgaand aan het Cirque des Dunes treedt er een Brassband op met een exotische trommelshow. Dit optreden is vanaf 18.30 uur te zien en is een verrassende en swingende sfeermaker.

Sensationele vuurwerkshow Noordwijk

Het festival zal worden afgesloten met een sensationele vuurwerkshow op de boulevard van Noordwijk. Genieten voor jong en oud.

Zet zaterdagavond 16 juli en 6 augustus maar vast in je agenda; dit spektakel start om ca. 18.30 uur!!​

Gratis toegang!

Koningin Wilhelmina Boulevard
Noordwijk, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page