Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bollenstreek in Bedrijf 2022

13 augustus 2022 10:00 16:00

Bollenstreek in bedrijf

Tijdens de 29ste Agrarische Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’ op zaterdag 13 augustus 2022 kun je een kijkje nemen bij verschillende agrarische bedrijven in de Bollenstreek.

De agrarische open dag Bollenstreek in Bedrijf 2022 vindt plaats bij zes bedrijven aan de Prinsenweg en omgeving in Voorhout. Aan de Prinsenweg zijn dat de bloembollen- en bloemenkwekerijenKallaland-Agriko, Theo van Iterson, C.C.A. van der Vlugt en T.J.M. Leenen. Aan de Frank van Borselenlaan doet bloembollenbedrijf Matth. Verdegaal mee en aan de Teylingerlaan is dat Loonbedrijf Salman.

Op zaterdag 13 augustus van 10.00 tot 16.00 uur kun je bij deze bedrijven een kijkje nemen in de bollenschuur en op het land. De ondernemers vertellen alles wat je wilt weten over de teelt en verwerking van bollen, bloemen en vaste planten. Op elk bedrijf vind je ook een extra activiteit die te maken heeft met natuur en landschap. Voor kinderen is er ook van alles te doen. Op deze manier is de open dag leuk en leerzaam voor jong en oud.
Het complete programma is binnenkort hier te vinden.

Programma 2022

De Open Dag Agrarische Bedrijven Bollenstreek in Bedrijf is een initiatief van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en de Land- en Tuinbouworganisatie Noord (LTO Noord). Door middel van deze open dag wil de agrarische sector de bewoners in hun omgeving en ook toeristen en recreanten meer betrekken bij het werk in de agrarische sector. 

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
13 augustus 2022
Tijd:
10:00 – 16:00
Evenement Categorie:
Jacoba van Beierenweg
Voorhout, Zuid Holland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page