Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Appelparade op Landgoed Olmenhorst

23 mei 2021 10:00 24 mei 2021 18:00

De Appelparade: het jaarlijkse Pinksterfeest op biologisch Landgoed De Olmenhorst. Kom genieten van eerlijk eten, muziek, theater, hutten bouwen, struinen langs de groene standjes en veel meer.

Bij een buitenfeestje hoort natuurlijk ook muziek en theater. Op de Appelparade vind je dan ook veel leuke bands en theatervoorstellingen. Daarnaast diverse doe-activiteiten voor jong en oud, man en vrouw. Wat dacht je van een eetbare plantenwandeling met kookworkshop? Of het zelf bouwen van een kasteel?

Dit jaar gaat de Appelparade samenwerken met Kiind magazine, die haar leukste activiteiten van het voormalige Kiind festival meeneemt. Zoals hutten bouwen, broodjes bakken en meer ambachtelijke gezelligheid.

Voor de kids is er weer van alles, zoals skelter racen, pony rijden, poppentheater of schminken. Voor alle leeftijden is er een eetbare plantenwandeling met kookworkshop, een fair trade modeshow, boogschieten, heerlijk genieten van de muziek en het (h) eerlijke eten. 

Wil je er ook bij zijn? Koop dan online je tickets (€ 4,00 voor kids vanaf 4, € 10,00 vanaf 12 jaar. Kids onder de 4 jaar zijn gratis en € 3 voor parkeren)

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Begin:
23 mei – 10:00
Einde:
24 mei – 18:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Lisserweg 481
Lisserbroek, Noord Holland Nederland
+ Google Maps
https://www.olmenhorst.nl
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page