Keukenhof Express Bus
 

Wil je op een snelle en eenvoudige manier vanuit Rotterdam naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Boek dan van 24 maart t/m 15 mei 2022 de speciale Keukenhof Dagtocht vanuit Rotterdam. Deze bustour met gids rijdt alleen tijdens het openingsseizoen van het bloemenpark. Met deze dagtocht rij je comfortabel en snel naar de Bollenstreek.

Vanuit Rotterdam naar Keukenhof met deze Keukenhof dagtocht

Tijdens de openingsperiode van Keukenhof rijd de speciale Dagtocht Keukenhof vanuit het centrum van Rotterdam. Deze bus brengt je zonder tussenstops van Rotterdam naar het bloemenpark. De dagtocht is compleet met vervoer per luxe touringcar, begeleiding door een gids, een bezoek aan de bloemenvelden en toegang tot Bloemenpark Keukenhof.

  • Dagtocht vanuit Rotterdam naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Begeleiding van een gids (Nederlands, Duits, Engels en Spaans)
  • De dagtocht duurt ongeveer 6 uur en 30 minuten

Prijzen en tickets Keukenhof Dagtocht vanuit Rotterdam

De prijs voor de dagtocht vanuit Rotterdam naar Keukenhof is inclusief vervoer per luxe touringcar, begeleiding door een gids en entree voor Keukenhof.

Volwassene ticket (12+)€ 79,00Koop tickets
Kind ticket (4-11)€ 39,50Koop tickets
Kind ticket (0-3)GratisKoop tickets

Vertrekdagen en tijden van de dagtocht

De dagtocht naar Keukenhof vertrekt 2 keer per week vanaf het centrum van Rotterdam. De tour vertrekt tijdens de openingsperiode van Keukenhof (24 maart t/m 15 mei 2022) iedere donderdag en zaterdag om 10.00 vanuit Rotterdam. Er is slechts een beperkte capaciteit. Hieronder is te zien op welke dagen er nog plaatsen vrij zijn. Je kan direct reserveren.

Vertreklocatie: Dagtocht Keukenhof vanuit Rotterdam

De dagtocht vertrekt bij de Spido op het adres: Willemsplein 85, 3016 DR, Rotterdam.

Reisadvies naar Spido

De vertreklocatie ligt in het centrum van Rotterdam en is bereikbaar met het openbaar vervoer in Rotterdam. Kijk op 9292.nl voor actuele reistijden en prijzen.

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2022.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page