Keukenhof Express Bus
 

Wil je op een snelle en eenvoudige manier vanuit Den Haag naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Boek dan van 24 maart t/m 15 mei 2022 de speciale Keukenhof Dagtocht vanuit Den Haag. Deze bustour met gids rijdt alleen tijdens het openingsseizoen van het bloemenpark. Met deze dagtocht rij je comfortabel en snel naar de Bollenstreek.

Vanuit Den Haag naar Keukenhof met deze Keukenhof dagtocht

Tijdens de openingsperiode van Keukenhof rijd de speciale Dagtocht Keukenhof vanuit het centrum van Den Haag. Deze bus brengt je zonder tussenstops van Den Haag naar het bloemenpark. De dagtocht is compleet met vervoer per luxe touringcar, begeleiding door een gids, een bezoek aan de bloemenvelden en toegang tot Bloemenpark Keukenhof.

  • Dagtocht vanuit Den Haag naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden.
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Begeleiding van een gids (Nederlands, Duits, Engels en Spaans)
  • De dagtocht duurt ongeveer 6 uur

Prijzen en tickets Keukenhof Dagtocht vanuit Den Haag

De prijs voor de dagtocht vanuit Den Haag naar Keukenhof is inclusief vervoer per luxe touringcar, begeleiding door een gids en entree voor Keukenhof.

Volwassene ticket (12+)€ 79,00Koop tickets
Kind ticket (4-11)€ 39,50Koop tickets
Kind ticket (0-3)GratisKoop tickets

Vertrekdagen en tijden van de dagtocht

De dagtocht naar Keukenhof vertrekt 2 keer per week vanaf het centrum van Den Haag. De tour vertrekt tijdens de openingsperiode van Keukenhof (24 maart t/m 15 mei 2022) iedere donderdag en zaterdag om 10.45 vanuit Den Haag. Er is slechts een beperkte capaciteit. Hieronder is te zien op welke dagen er nog plaatsen vrij zijn. Je kan direct reserveren.

Alternatief reisadvies: Wil je op een andere dag vanuit Den Haag naar de tulpenvelden en Keukenhof? Neem dan de trein naar Leiden Centraal Station en stap daar over op de Keukenhof bus 854.

Vertreklocatie: Dagtocht Keukenhof vanuit Den Haag

De bus vertrekt om 10:45 vanaf de Prinsessegracht in Den Haag, naast het Ministerie van Financiën, tussen de Korte Voorhout en Casuariestraat. Adres: Korte Voorhout 7, 2511 CW, Den Haag

Reisadvies naar vertreklocatie

De vertreklocatie ligt in het centrum van Den Haag en is bereikbaar met het openbaar vervoer in Den Haag. Kijk op 9292.nl voor actuele reistijden en prijzen.

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2022.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page