Vakantiepark Noordwijkse Duinen TopParken

Home / Overnachten / Vakantieparken en campings in de buurt van het strand / Vakantiepark Noordwijkse Duinen van Topparken

 

Midden in het duingebied van Noordwijk ligt het mooie vakantiepark Noordwijkse Duinen van Topparken. Ideaal voor een heerlijke vakantie aan zee voor jong en oud.

Vakantiepark Noordwijkse Duinen heeft alles voor een heerlijke vakantie in Nederland. Van de moderne accomodaties, het buitenzwembad tot de afwisselende omgeving. Echt even vakantie dus in eigen land.

Bungalows en appartementen

Vakantiepark Noordwijkse Duinen heeft een ruim aanbod aan accomodaties. Er zijn chalets en appartementen voor 2 tot 6 personen. Elke accommodatie heeft een tuin met tuinmeubels en een terras. Binnen zijn de bungalows voorzien van een zithoek met televisie en een badkamer met douche. Ook is er een keuken, die is uitgerust met een vaatwasser, een magnetron en een koelkast. Bij de chalets heb je een keuze tussen Basic, Comfort en Deluxe. De appartementen vallen allemaal in de deluxe klasse.

» Bekijk alle accomodaties op TopParken.nl

Buitenzwembad met kinderbad

Het vakantiepark ligt dicht bij het mooie zandstrand van Noordwijk maar zwem je liever in een zwembad dan kan je terecht in het verwarmde buitenzwembad op het vakantiepark. Er is ook een leuk kinderbad voor kleine kinderen.

Dit vakantiepark heeft geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Je kan dus elke dag aankomen en vertrekken. Wel zo flexibel.

Fietsroutes en fietsverhuur

In de buurt va dit vakantiepark kan je schitterende fietsroutes fietsen. Heb je geen eigen fietsen mee? Dan huur je je fietsen gewoon bij het vakantiepark of bij een van de andere fietsverhuur punten in de buurt van het park.

Prijzen Vakantiepark Noordwijkse Duinen

Het vakantiepark Noordwijkse Duinen is een voordelige keuze. De prijzen zijn afhankelijk van de periode en het aantal dagen. Op de website van TopParken vind je de actuele en laagste prijzen voor dit vakantiepark.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page