Rondvaart Amsterdam Lovers

Home / De leukste Dagje Uit tips / Varen in Nederland / Rondvaart / Rondvaart door Amsterdam

 

Een rondvaart in Amsterdam is een must om de hoofdstad van Nederland te ontdekken vanaf de grachten. Een unieke beleving voor jong en oud.

Bollenstreek Deal: Koop tijdelijk je ticket met ruim 32% korting. In plaats van € 19,00 betaal je slechts € 13,00 per persoon. Koop hier je tickets

Rondvaart Amsterdam

Neem tijdens jouw dagje uit in Amsterdam even de tijd om van de iconische grachtenpanden te genieten en ontdek waarom UNESCO de Amsterdamse binnenstad een plekje heeft gegeven op de Werelderfgoedlijst. Het is niet voor niets dat miljoenen toeristen jaarlijks afreizen naar ons Mokum!

Vanwege de drukte is de trein een gewild vervoersmiddel, dus de kans is groot dat jouw dagje in Amsterdam begint op het Centraal Station! Op loopafstand ligt de boot al op je te wachten, klaar om jou de mooiste plekjes van onze hoofdstad te laten zien.

De gratis audiogids – in maar liefst 18 talen, zodat je zelfs jouw buitenlandse vrienden met een gerust hart kunt meenemen op jouw dagtrip – begeleidt je een uur lang door de pittoreske grachten. Van het Scheepvaartmuseum tot het Anne Frank huis, niets blijft onbesproken.

Zoals je weet dankt Amsterdam z’n status als hoofdstad aan de Gouden Eeuw, toen het ‘t centrum van de handel was. Vele grachtenpanden werden in deze tijd uit de grond gestampt, in opdracht van rijke handelaren die waren aangesloten bij de florerende VOC. Zo groeide de stad binnen een paar eeuwen uit tot de grootste stad van Nederland!

Niet alleen de Gouden Eeuw heeft z’n sporen nagelaten, ook de nabije geschiedenis is hier en daar nog zichtbaar. Na een laatste aanzicht op het Anne Frank huis, vaar je over het IJ terug naar het Centraal Station.

Naast de kleine tijdreis waar je in belandt met de audiogids, moet je niet vergeten te genieten van Mokum’s schoonheid vandaag de dag. De duizenden (bak)fietsen en fietsers, pittoreske bruggen en bijzondere architectuur aan het IJ!

Ontdek in één uur de schoonheid van het oude en nieuwe Amsterdam!

Prijzen rondvaart Amsterdam

Er zijn per rondvaartboot een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een rondvaart en tijdstip moeten ook altijd gereserveerd worden via de website.

Normale prijsOnline prijs
Volwassen ticket€ 19,00€ 13,00Reserveer hier
Kinderen 4 t/m 12 jaar€ 10,00€ 7,50Reserveer hier
Kinderen 0 t/m 3 jaargratis

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page