Madame Tussaud Amsterdam

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Attracties in Amsterdam / Ontmoet wereldsterren bij Madame Tussauds in Amsterdam

 

Betreed de wondere wereld van Madame Tussauds, gelegen in het centrum van Amsterdam: De Dam. Geniet van een aantal verrassende, educatieve en soms emotionele ontmoetingen met je superhelden, lievelingszangers, royals en filmsterren.

Het wassenbeeldenmuseum is een plek voor jong en oud. Schitter naast Doutzen op de catwalk of shine op het podium naast Lady Gaga. Ben jij meer van de draaitafels? Mix en match songs naast Tiësto achter de draaitafel of neem je IQ-test af bij Einstein. Je komt nooit zo dichtbij je sterren als hier!

Het museum is vernoemd naar Madame Tussauds herself. Zij maakte in 1790 de eerste wassen beelden en die kunst is tot op de dag van vandaag nagenoeg hetzelfde gebleven. Madame Tussauds maakte in 1841 op 80-jarige leeftijd een zelfportret, die de vestiging in Amsterdam in bezit heeft en te bewonderen is voor publiek! De tentoonstellingen reisden eerst rond in het Verenigd Koninkrijk, maar is tegenwoordig gevestigd op maar liefst 18 locaties over de hele wereld!

De tentoonstelling bevat oude (Marilyn Monroe) en nieuwe (Adele) helden. Schroom niet een selfie te maken met je idool en te delen met je vrienden!

Openingstijden

Madame Tussauds is elke dag geopend van 10:00 uur tot 21:30 uur. De receptie sluit om 20:00 uur. Voor feestdagen en vakanties gelden vaak andere openingstijden. Check actuele tijden

Entreeprijzen Madame Tussauds

Aan de deur kost Madame Tussauds € 24,50 per persoon. Ook kunnen de wachtrijen voor de ingang van de kassa groot zijn. Wij adviseren dan ook je entree ticket vooraf online te kopen. Je krijgt je tickets makkelijk op je smartphone en kan gebruik maken van de Fast track ingang. Ook krijg je een aantrekkelijke korting als je je kaartje online koopt.

  • Volwassenen (vanaf 16 jaar) € 20,00 (dus € 4,50 korting per persoon)
  • Kind (5 t/m 15 jaar) € 17,00
  • Kind (o t/m 5) gratis
Bestel online je tickets voor Madame Toussaud
 
Share this page