Efteling pretpark

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / De Efteling – korting, prijzen, openingstijden en parkeren

 

Het grootste themapark van Nederland is De Efteling. Dit magische koninkrijk is leuk voor jong & oud.

De Efteling is een schitterend en avontuurlijk themapark. Dit pretpark heeft iets voor iedereen: een Sprookjesbos voor de kleintjes, attracties voor jonge en de iets oudere kinderen, en heftige achtbanen voor de volwassen kinderen.

De Efteling is een zeer compleet pretpark, met super spannende achtbanen, schilderachtige treintjes en bootjes, en een betoverende, familie vriendelijke sfeer. Ontspanning en bedrijvigheid gaan hier (op een of andere magische manier) hand in hand.

De Efteling is sinds de opening in 1952 uitgegroeid tot een pretpark van wereldklasse. Het staat bekend om zijn keurig onderhouden tuinen, vriendelijke en meeslepende omgeving, en natuurlijk geweldige achtbanen. Het is niet voor niets een van de best bezochte pretparken van Europa.

Onder de 50 verschillende attracties vind je houten en stalen achtbanen, waterbanen, een klassieke autobaan, en natuurlijk het Sprookjesbos. En als nieuwste toevoeging is er de Symbolica, een betoverende rit voor het hele gezin.

Openingstijden De Efteling

De Efteling is het hele jaar geopend. De standaard openingstijden staan hieronder. In de vakanties en tijdens de Winter Efteling (vanaf 12 november 2018) gelden andere openingstijden.

Maandag10:00 – 18:00
Dinsdag10:00 – 18:00
Woensdag10:00 – 18:00
Donderdag10:00 – 18:00
Vrijdag10:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 18:00
Zondag10:00 – 18:00

Prijzen De Efteling

In de zomermaanden juli en augustus is De Efteling langer geopend en is er meer entertainment. Hierdoor zijn de prijzen in deze maanden duurder. Wil je de Efteling bezoeken in juli of augustus koop dan een zomerticket aangezien de normale tickets niet geldig is in die maanden!.

Met een online ticket ga je langs de rijen voor de kassa en direct naar de hoofdingang, waardoor je meer tijd kan besteden in deze wondere wereld! Je kan je tickets gewoon op je mobiele telefoon laten zien. Dus printen hoeft niet (mag uiteraard wel =)).

Koop online je tickets en krijg € 2,- korting

Plattegrond van de Efteling

Hieronder zie je de plattegrond van de Efteling. In de Efteling app kan je een interactieve plattegrond zien waarop o.a. de actuele wachttijden te zien zijn. Meer info over de app vind je hieronder.

Plattegrond Efteling

Efteling app

Om je vooraf en tijdens je bezoek goed te informeren adviseren we om de Efteling app te downloaden. Met deze app heb je een interactieve plattegrond met alle informatie over de attracties. Ook de actuele wachttijden bij een attractie zie je in de handige gratis app. Download de app hier: Apple iOS of Google Play

Naar De Efteling met de auto (parkeren)

De Efteling beschikt over voldoende parkeerplekken voor auto’s en touringcars. Parkeren kost € 12,50 per dag. Voor het parkeerterrein navigeer je naar Europalaan 1 in Kaatsheuvel

Naar De Efteling met het openbaar vervoer

De Efteling is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Ontdek welke trein- of busverbinding jij nodig hebt om het Park, Efteling Hotel, Vakantiepark Efteling Bosrijk of Vakantiepark Efteling Loonsche Land te bereiken.

Adres Efteling

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page