Renault Twizy tour Noordwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / Ontdek Holland met een Renault Twizy GPS Tour

 

Ontdek de Bollenstreek met de tours in een elektrische Renault Twizy. Ontdek het strand en de duinen, de bollenvelden, de dahlia showtuinen of de polders met vele windmolens op een unieke manier en geniet van het gevoel van vrijheid.

Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt! De Renault Twizy GPS tour is een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg.

Renault Twizy

Je rijdt de GPS autotour met een van de stoere Renault Twizy’s. Dit 100% elektrische en milieuvriendelijke voertuig heeft plaats voor 2 personen. Door het unieke open en eigentijdse ontwerp van de Twizy heb je een uniek gevoel van vrijheid. De Twizy’s zijn voorzien van GPS waardoor je eenvoudig je route kan volgen en onderweg tips krijgt over de omgeving. 

Beschikbare GPS Tours

Er zijn verschillende Twizy tours ontwikkeld die je kan rijden. Elke tour heeft leuke stops langs de eindeloze bloemenvelden, karakteristieke molens en lange zandstranden.

Duin & Strand Tour | vanaf € 85,00

Nationaal Park Hollandse Duinen

Het duinen- en strandgebied is één van de mooiste gebieden van Nederland. Ontdek Noordwijk – één van de meest authentieke kust­plaatsen die Zuid-Holland rijk is in. Deze tour laat jou alle hotspots zien in Noordwijk en omgeving. Stap in & geniet!

Deze tour is te boeken van 11 mei t/m 31 oktober.

Prijs Duin & Strand Tour

Onderstaande prijzen zijn per Twizy. Een Twizy is geschikt voor 2 personen. Bij de familietour gaat het om 2 Twizies met 2 volwassenen + 2 kinderen (leeftijd vanaf 5 jaar t/m 18 jaar).

Tour van 3 uur€ 85,00
Familietour van 3 uur€ 120,00

Tour langs de Dahlia showtuinen | vanaf € 85,00

Ontdek de veelzijdigheid van de Dahlia zomerbloemen tijdens een GPS tour in een elektrische Renault Twizy. De tour is op verschillende dagen tijdens het Dahlia Festival (13 augustus t/m 16 oktober 2022) te boeken.

Tulpenvelden tour | vanaf € 97,00

De prachtige tulpenvelden spreken tot de verbeelding van veel mensen. Ervaar deze streek zo intens mogelijk en buiten de gebaande paden en tourbus routes in een Renault Twizy! De kleuren, de geuren…de bloemen komen heel dichtbij. Deze GPS audiotour is in 2022 te boeken van 24 maart t/m 15 mei. Prijs & tijdsduur: € 97,- voor een GPS audiotour van 120 minuten voor 2 personen.

Startlocatie van de tour

De Renault Twizy tours starten bij de vestiging van Renzy in Lisse. Het adres is Meer en Duin 36A.

Met de auto

Met een auto reis je eenvoudig naar het startpunt van de Renault Twizy tour. Je kan gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer reis je eenvoudig naar het startpunt. Stap uit bij bushalte De Nachtegaal in Lisse. Vanaf de bushalte is het ongeveer 6 minuten lopen.

Adres

  • Renault Twizy Tours
  • Meer en Duin 36A
  • 2163 HC Lisse

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page