Home / Aanmeldformulier voor gratis vermelding op bollenstreek.nl

 

Bollenstreek.nl is een initiatief van Skreenz Marketing. Een modern reclamebureau uit Lisse dat zich richt op het ontwikkelen en promoten van (digitale) producten en diensten. Dit doen we in eigen beheer en in opdracht van verschillende organisaties.

Het Bollenstreek.nl platform is een van de eigen projecten en heeft een groot online bereik. Gemiddeld hebben we per maand 25.000 unieke bezoekers op onze website en hebben we meer dan 16.000 fans op onze Facebook pagina en nog belangrijker een hoge interactie met onze fans. Ook hebben we eind 2017 een internationaal platform opgezet genaamd tulipfestivalamsterdam.com. Hiermee zijn we actief op Facebook, Instagram en Twitter. Dit internationale platform heeft inmiddels 100 unieke bezoekers per dag en dit verdubbeld nog elke maand.

Gratis vermelding

Ondernemers die actief zijn in de categorieën die we op de website vermelden kunnen een gratis vermelding krijgen. Hiermee is je bedrijf in een klap online een stuk zichtbaarder geworden. Onze website heeft een hoge Google waardering waardoor een vermelding ook goed is voor je eigen online vindbaarheid via verschillende zoekmachines.

Kortom meld je bedrijf aan en wij zorgen ervoor dat je zichtbaar wordt.

Vul onderstaand formulier in en profiteer van het bereik van Bollenstreek.nl.

 
Share this page