Aanbiedingen voorjaarsvakantie

Home / Blog / Aanbiedingen in de voorjaarsvakantie bij hotels en vakantieparken

 

De voorjaarsvakantie, ook wel de krokusvakantie genoemd, is vaak het begin van mooier weer in Nederland. De krokussen komen tot bloei en het voorjaar hangt in de lucht. Een ideaal moment om er even tussen uit te gaan naar de Bollenstreek.

De voorjaarsvakantie is in de regio Zuid: 13 februari t/m 21 februari 2021 en in de regio’s Noord en Midden: 20 februari t/m 28 februari 2021

Wij hebben de leukste hotelarrangementen en aanbiedingen bij vakantieparken tijdens de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje gezet.

Vakantiepark Duinrell

Geniet in de voorjaarsvakantie van het tropische Tikibad en de winterattracties van Attractiepark Duinrell. Het vakantiepark is gelegen op het landgoed van Duinrell en biedt een uitgebreid aanbod aan accomodaties.

Voorjaarsvakantie vakantiepark Duinrell

In de voorjaarsvakantie heeft Duinrell aantrekkelijke aanbiedingen. Ook krijg je verschillende extra’s bij je boeking:

  • Iedere dag van je verblijf onbeperkt toegang tot het Tikibad
  • Winterattracties roulerend geopend (22 februari t/m 1 maart 2020)
  • € 20,00 tegoed voor fietsverhuur
  • Gratis drankjes in de Duinrell Pub (eenmalig, max. 6 drankjes per bestelling
  • Gratis Mini-Bowling (eenmalig, max. 6 muntjes per bon)
  • Gratis Arcade games (eenmalig, max. 6 muntjes per bon)

Vakantiepark Roompot Noordwijk

Ga je liever voor een rustiger vakantiepark dan is het kleinschalige Roompot Dunimar Noordwijk een aanrader. Dit gezellige park ligt vlak bij het strand en schitterende natuurgebieden zoals de duinen en het landgoed van Keukenhof. Vanuit dit vakantiepark ben je ook zo in steden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag. Leiden, Delft en Rotterdam.

In de voorjaarsvakantie heeft dit Landal bungalowpark altijd zeer mooie aanbiedingen met hoge kortingen voor vroegboekvoordeel en last-minute boekingen.

Center Parcs Zandvoort

Ten noorden van de Bollenstreek in de badplaats Zandvoort ligt het vakantiepark Center Parcs Zandvoort. Het vakantiepark ligt midden in de duinen en dicht bij het strand. Uiteraard heeft het park de bekende Center Parcs voorzieningen zoals de Aqua Mundo met wildwaterbaan. Naast de vernieuwde bungalows heeft dit Center Parcs park ook een mooi hotel.

https://vimeo.com/159201994

Center Parcs Zandvoort heeft voor de voorjaarsvakantie goede aanbiedingen. Zowel met vroegboek korting als voor last minute boekingen.

Fletcher Hotel De Witte Raaf

Het luxe vier sterren Fletcher Hotel De Witte Raaf is zeer centraal gelegen tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. Het hotel is direct gelegen aan het schitterende duingebied en het strand. Het hotel heeft een uitstekend restaurant.

Tijdens de voorjaarsvakantie heeft Fletcher Hotel de Witte Raaf voordelige arrangementen waarbij je kan kiezen voor verschillende thema’s zoals:

  • 3- of 4-daags Fiets & Wandel Arrangement
  • 3- daags Romantisch Arrangement
  • 3- daags Hou van Holland Arrangement
  • 3- of 4-daags Uitwaai Arrangement

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page